• Adresa :Sos.Viilor,Nr92,Bloc4,Scara8,Ap4,Parter
  • Email :psihologulajuta@gmail.com
  • Telefon : 0762639680
/ ATELIERE PENTRU PĂRINȚI

ATELIERE PENTRU PĂRINȚI

  1. Cum să îmi ajut copilul când este anxios?

Atelierul vizează descoperirea unor jocuri distractive și a unor tehnici de relaxare  prin care anxietatea copilului să scadă sau să dispară, dezvoltarea unei comunicări eficiente cu copilul, utilizarea empatiei în relația părinte-copil, înțelegerea modului de a gândi a copilului si dezvoltarea unei capacități de a reuși să vezi lumea prin ochii micuțului. Se vor utiliza metode precum: jocul de rol, brainstormingul, discuția liberă, exemplificarea.

  1. Cum să mă comport după divorț?

Atelierul vizează descoperirea unor metode de relaxare prin care stresul să se diminueze, sporirea încrederii în propria persoană, înțelegerea noul statut (acela de părinte singur) dezvoltarea unei comunicări eficiente cu copilul, utilizarea empatiei în relația părinte-copil. Se vor utiliza metode precum: jocul de rol, brainstormingul, discuția liberă, exemplificarea.

  1. Ce fac în momentul în care copilul nu mă ascultă?

Atelierul vizează descoperirea unor tehnici de comunicare eficiente, utilizarea empatiei în relația părinte-copil, descoperirea tipurilor de frustrări si temeri care pot conduce la neascultare și obrăznicie, modalități de a combate dependența excesivă a copilului de părinți și identificarea unor tipuri de recompense eficiente în procesul de educare al micuțului. Se vor utiliza metode precum: jocul de rol, brainstormingul, discuția liberă, fisele educative, exemplificarea..

Tarif: 35-50 ron

Durata desfășurării: o oră și jumătate-2 ore