• Adresa :Sos.Viilor,Nr92,Bloc4,Scara8,Ap4,Parter
  • Email :psihologulajuta@gmail.com
  • Telefon : 0762639680
/ Blog
Acasă » 2015 » August » 17 » Cum să fiu creativ pentru copilul meu?
21.29
Cum să fiu creativ pentru copilul meu?

     Încep prin a spune că fiecare dintre noi este creativ. Nu trebuie să fi un pictor de renume sau un cântăreț cunoscut pentru a te considera creativ. Poate îți place să ornezi mâncarea  sau să realizezi jucărioare din hârtie. Important este să dai frâu liber creativității, mai ales când ești cu copilul tău. Vei descoperi că ești capabil să faci nenumărate lucruri, de la sadvișuri vesele, până la origami și quilling. Lasă-te cuprins de vraja creativirăți!Dă-ți voie să fii copil alături de copilul tău!Ce dacă te murdărești? Ce dacă ai stricat o jucărie?Ce dacă ai colorat și masa? Distrează-te alături de micuțul tău! Pictați, cântați, decupați, lipiți, coaseți, modelați! Uitați de vârstă și de treburile casnice măcar o jumătate de oră pe zi!Sau dacă nu este posibil în timpul săptămânii, rezervați o oră în weekend pentru creativitate și distracție.

     Acum aveți la dispoziție atâtea surse de informații, încât nu ați putea spune că nu aveți de unde să luați idei. Există emisiuni speciale care te învață diverse activități creative, reviste și cărți, materiale video etc. Vă puteși numi norocos și puteți intra în lumea creativității cu entuziasm!

     Haideți să pornim împreună cu cel mic în descoperirea lumii!Fiecare pas al copilului, oricât ar părea de neînsemnat, este important pentru dezvoltarea sa!Covorul magic care vă duce în lumea creativității vă așteaptă să zburați împreună!Ce mai așteptați?

Vizualizări: 932 | Adăugat de: iCxtream | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
00000
avatar