• Adresa :Sos.Viilor,Nr92,Bloc4,Scara8,Ap4,Parter
  • Email :psihologulajuta@gmail.com
  • Telefon : 0762639680
/ Blog
Acasă » 2015 » August » 17
1036 iCxtream 17-Aug-2015 (0)

Chiar de-s mic eu știu a spune

C-am încredere în mine

Read more


2341 iCxtream 17-Aug-2015 (0)

Poezie logopedică pentru fixarea și consolidarea  sunetului  S

 

Șarpele cel sâsâit

A plecat la pescuit.

Read more


1277 iCxtream 17-Aug-2015 (0)

            În primul rând este important de înțeles faptul că alimentele ajută o persoană să fie atentă, să își rezolve problemele, să își inhibe comportamentele impulsive și să își gestioneze emoțiile.

            Ceea ce mâncăm va determina dacă avem totalitatea materialelor utile pentru fabricarea enzimelor, celulelor și a țesuturilor elementare pentru funcțiile vitale. 

Read more


998 iCxtream 17-Aug-2015 (0)

        “Copiii se dezvoltă cel mai bine atunci cand sunt fericiti” – Oscar Wilde

       Stilul parental reprezintă totalitatea comportamentelor și emoțiilor pe care părinții le manifestă față de copiii lor.

       Baumrind a identificat trei stiluri parentale – stilul democrat, stilul autoritar și stilul permisiv . Ulterior a mai fost adăugat un al patrulea stil parental și anume stilul neimplicat. 

Read more


935 iCxtream 17-Aug-2015 (0)

     Încep prin a spune că fiecare dintre noi este creativ. Nu trebuie să fi un pictor de renume sau un cântăreț cunoscut pentru a te considera creativ. Poate îți place să ornezi mâncarea  sau să realizezi jucărioare din hârtie. Important este să dai frâu liber creativității, mai ales când ești cu copilul tău. Vei descoperi că ești capabil să faci nenumărate lucruri, de la sadvișuri vesele, 

Read more


1247 iCxtream 17-Aug-2015 (0)

            În momentul în care devii părinte este necesar să depui eforturi de adaptare susținute și permanente.

            Încrederea în sine se dezvoltă încă din primele zile de viață. Ulterior, se construiește progresiv, pe parcursul copilăriei și adolescenței. Copilul este dependent absolut față de părinții săi. La rândul lor, părinții sunt profund angajați față de propriul copil. 

Read more


1015 iCxtream 17-Aug-2015 (0)

Interacțiunea părinte-copil

       Atașamentul între copii și părinți se pare că apare, complet, la aproximativ șapte luni. Înainte de a împlini această vârstă, se observă faptul că acesta nu este tulburat în mod deosebit dacă este separate de părinții săi. După această vârstă, copilul ăși arată neliniștea prin plans, suspine, agitație,. Copilul se naște pregătit să reacționeze față de părinți într-un anumit mod, iar părinții, la rândul lor, se comport într-un anumit fel cu copilul lor. Odată cu dezvoltarea acestei interacțiuni ....

Read more